SPOLJA GLADAC, A IZNUTRA JADAC? Brak kraljice Leticije PONOVO POD LUPOM, nove SKANDALOZNE TVRDNJE ZAPALILE JAVNOST!
Kraljica Leticija, Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

šta se dešava?

SPOLJA GLADAC, A IZNUTRA JADAC? Brak kraljice Leticije PONOVO POD LUPOM, nove SKANDALOZNE TVRDNJE ZAPALILE JAVNOST!

Iako kralj Felipe i kraljica Leticija izgledaju harmonično, njihov brak – tvrdi poznati španski novinar – zapravo je farsa

Objavljeno:

Kraljica Leticija i kralj Felipe VI od Španije u braku su od 2004. godine i važe za jedan od najskladnijih parova među članovima evropskih kraljevskih porodica, piše Glossy.

Supružnici imaju dvoje dece – ćerke princezu Leonor i princezu Sofiju, a u svakoj prilici u kojoj se pojavljuju zajedno izgledaju veoma srećno i harmonično.

Međutim, španski novinar Haime Penjafijel, koji je nedavno šokirao špansku javnost tvrdnjama da je kraljica Leticija bila u vezi sa svojim zetom, sada je izneo nove zapaljive detalje o životu španske kraljevske porodice.

Brak španskog kraljevskog para

Penjafijel, kog je poznati španski list El Mundo otpustio nakon njegove prošle knjige "Leticija i ja", sada najavljuje novu biografiju španske kraljice koja će nositi naziv "Leticijine tišine".

Kralj Felipe i Kraljica Leticija
Kralj Felipe i Kraljica Leticijafoto: PPE / Sipa Press / Profimedia

U njoj iznosi niz tvrdnji za koje nema potrvrde, a među njima je i to da je kraljica Leticija napustila letnju kraljevsku rezidenciju u Majorci zbog "bračne krize" kako bi se sastala s drugim muškarcem.

Mislim da oni čak ne žive pod istim krovom – rekao je Penjafijel za portal El Cierre Digital.

– Samo održavaju imidž. Felipe je dobra osoba, kao što sam već pomenuo. On je hrabar, ali Leticija mu je nanela mnogo zla – kaže novinar, koji ni u 92. godini ne gubi apetit za kontroverzom.

Španski mediji dotakli su se i toga što će se nova Penjafijelova knjiga pozabaviti identitetom čoveka s kojim je Leticija navodno bila na letu Madrid-Njujork 2012. godine. Tada je, tvrdi on, putovala inkognito da je ne bi prepoznali, ali ju je navodno spazio jedan poznati slikar.

Španska kraljevska porodica
Španska kraljevska porodicafoto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

Novinar je predvideo da će kralj Felipe i kraljica Leticija poći stopama kraljevih roditelja – bivšeg kralja Huana Karlosa i kraljice Sofije, koji nisu zvanično razvedeni iako Huan Karlos I živi u Abu Dabiju posle niza skandala, između ostalog i istrage o korupciji.

– Mislim a neće biti razvoda, ali bi moglo doći do sporazuma poput onog koji imaju Huan Karlos I i Sofija, u kom svako vodi svoj život – veruje Penjafijel.

Bonus video:

05:41

STARS EP 310

(Espreso/Glossy/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.